dissabte, 21 d’octubre del 2017

Cap control estatal de TV3, Catalunya Ràdio i l'ACN




Les mesures anunciades pel govern del PP contra les institucions catalanes també ataquen la independència dels mitjans públics i pretenen situar TV3, Catalunya Ràdio i l'ACN (Agència catalana de Notícies) sota control estatal.

Durant anys hem reclamat la desgovernamentalització dels mitjans i hem batallat perquè el Parlament es posés d'acord en la reforma de la Llei regressiva de la CCMA que es va pactar el 2012 entre PP i CIU. Quan ja s'havia aconseguit l'acord per unanimitat en la ponència conjunta, la suspensió del Parlament ha fet impossible aprovar-la. Però malgrat els entrebancs per avançar en el model democràtic i plural dels mitjans públics, és intolerable que s'estableixi un control per part del govern de l'estat que, a més, ostenta cotes lamentables d'intervencionisme en els mitjans que controla com fa temps que denuncien els treballadors d'RTVE.

A TV3, Catalunya Ràdio i l'Agència Catalana de Notícies (ACN), reivindiquem la independència dels mitjans, el dret a la informació i rebutgem sense matisos la intervenció que s'està perpetrant des dels poders de l'estat contra les institucions catalanes


TV3, Catalunya Ràdio i l'ACN són de tota la ciutadania i les volem lliures i obertes


DILLUNS 23 D'OCTUBRE A LES 15:30 TOTHOM A L'ASSEMBLEA GENERAL