divendres, 7 de setembre de 2018

RIVERA CONTRA TV3

Membres del Comitè d’empresa i del Consell professional de TV3 hem parlat amb Albert Rivera, C’s, a la sortida de l’entrevista al programa “Els Matins” i hem reclamat respecte a la nostra feina i que prenguin mesures en els seus actes públics per frenar l’escalada d’hostilitat contra els treballadors de TV3, Catalunya Ràdio i dels mitjans de comunicació en general.

Hem recordat al Sr. Rivera que és a la Comissió de Control Parlamentari de la CCMA on s’han de portar les crítiques i valoracions per fer uns mitjans públics millors,  i hem insistit que el discurs incendiari  posa en perill la integritat física dels treballadors i treballadores de la CCMA i de tots els mitjans. No podem passar per alt l’agressió intolerable a un company de Telemadrid que va ser confós amb un càmera de TV3 fa una setmana en un acte convocat per C’s, i reclamem responsabilitat i mesura als responsables polítics.

Els Comitès d’empresa i Consells professionals de la CCMA farem arribar  una  petició urgent al president i als grups de la Comissió de Control de la CCMA perquè els partits agafin el compromís de frenar el discurs agitador contra els treballadors dels mitjans.

9 comentaris:

 1. Estos de tv3 piensan que somos gilipoyas, quieren negar lo que llevamos viendo hace años, lastima de 155 que no la cerró, espero que el proximo 155 se aplique mejor

  ResponElimina
 2. Hombre un poco lo eres... No sabes ni escribir... Tu mismo te delatas.

  ResponElimina
 3. Están tan adoctrinados que no quieren ver lo que cualquier persona ve.
  La Comisión de Control Parlamentaria, es política como todo lo que hacéis en los medios públicos catalanes.

  ResponElimina
 4. Están tan adoctrinados que no quieren ver lo que cualquier persona ve.
  La Comisión de Control Parlamentaria, es política como todo lo que hacéis en los medios públicos catalanes.

  ResponElimina
 5. estic flipant, el feixisme augmenta... A tots aquells que critiquen TV3 estarien ben contents amb el NO-DO

  ResponElimina
 6. TV3 dona massa veu al feixisme la arrimadas el albiol el albertito, és rara la setmana que no surtin a algun programa vomitan tanta MERDA Com poden .

  ResponElimina
  Respostes
  1. Jo trobo molt correcte que a cada tertúlia hi hagi un fatxa de guàrdia o de torn. De fet juguem a endevinar qui és. Dona la credibilitat que altres mitjans no tenen.

   Elimina
 7. Exigeixo un referèndum per tancar TV3. Tenim dret a decidir.

  ResponElimina
 8. TV3 debe volver a ser la televisión y la radio de TODOS los catalanes

  ResponElimina