divendres, 7 de setembre del 2018

RIVERA CONTRA TV3

Membres del Comitè d’empresa i del Consell professional de TV3 hem parlat amb Albert Rivera, C’s, a la sortida de l’entrevista al programa “Els Matins” i hem reclamat respecte a la nostra feina i que prenguin mesures en els seus actes públics per frenar l’escalada d’hostilitat contra els treballadors de TV3, Catalunya Ràdio i dels mitjans de comunicació en general.

Hem recordat al Sr. Rivera que és a la Comissió de Control Parlamentari de la CCMA on s’han de portar les crítiques i valoracions per fer uns mitjans públics millors,  i hem insistit que el discurs incendiari  posa en perill la integritat física dels treballadors i treballadores de la CCMA i de tots els mitjans. No podem passar per alt l’agressió intolerable a un company de Telemadrid que va ser confós amb un càmera de TV3 fa una setmana en un acte convocat per C’s, i reclamem responsabilitat i mesura als responsables polítics.

Els Comitès d’empresa i Consells professionals de la CCMA farem arribar  una  petició urgent al president i als grups de la Comissió de Control de la CCMA perquè els partits agafin el compromís de frenar el discurs agitador contra els treballadors dels mitjans.