dissabte, 3 de febrer del 2018

MÉS TV3, MÉS CATALUNYA RÀDIO, MÉS AUDIOVISUAL PROU RETALLADES DE PRODUCCIÓ I PROGRAMACIÓ A TV3 I CATALUNYA RÀDIO

ATENCIÓ: CANVIEM EL DIA DE LA CONCENTRACIÓ PER RISC DE PLUJA. LA FEM EL

DIMECRES 7 DE FEBRER A LES 15:30H




A TV3 i Catalunya Ràdio s’han començat a aplicar les mesures preventives de retallada de producció i programació. Han tancat el programa “Tarda oberta” i la corresponsalia de Buenos Aires.

Si no s’aconsegueix urgentment un pressupost addicional i es continuen aplicant les retallades, es provocarà un perjudici irreversible a la programació i al conjunt del sector audiovisual públic i privat de Catalunya.

Reclamem a la direcció que aturi el pla de desmantellament de TV3 i Catalunya Ràdio. Que no faci el joc als que volen aniquilar el servei públic de radiodifusió de Catalunya i arruïnar el sector audiovisual.

Exigim als responsables polítics solucions urgents per als problemes de finançament i que es compleixin les promeses fetes durant la campanya electoral d’atendre amb urgència l’impacte del nou IVA en el pressupost de la CCMA. Per això convoquem a tothom:

DIMECRES 7 DE FEBRER
A LES 15:30H
Concentració a la porta principal de TV3

A l’acte hi participaran companys i companyes del sector audiovisual, actors, actrius, guionistes, traductors i lingüistes, treballadors de TV3 i Catalunya Ràdio i d’empreses de producció audiovisual, els comitès d’empresa i consells professionals de TV3 i Catalunya Ràdio, les principals associacions de productores, d’actors i directors i el Col·legi Professional de l’Audiovisual. També comptarem amb el suport de la plataforma “Salvem TV3” i dels sindicats.