divendres, 20 d’octubre del 2017

DILLUNS 23 d’OCTUBRE, ASSEMBLEA GENERAL AL GARATGE de MÒBILS


Atenció al canvi:

Després de les greus mesures anunciades pel govern del PP contra les institucions catalanes i per l'amenaça d'intervenció de l'estat als mitjans públics de la Corporació, avancem l'Assemblea General a dilluns, 23 d'octubre a les 15:30




Aquesta setmana el Comitè hem tingut diversos contactes amb la direcció de TV3 i d’Informatius i hem expressat la preocupació pels diversos escenaris que s’obren si s’aplica el famós article 155.

A més, aquest divendres s’ha sabut, per les declaracions d’una diputada del PSOE a Antena3, que el projecte que preparen inclou la intervenció institucional dels mitjans públics i de TV3.  Sense conèixer més detalls, el que aquesta amenaça significa pot tenir un ventall d’interpretacions, des d’un canvi temporal de titulars al capdavant de la Corporació fins a altres mesures que desconeixem. 

Convoquem Assemblea General per compartir les informacions que tenim sobre com afecta l’actual situació política a la nostra empresa i deixar clar que els treballadors  No volem uns mitjans ni governamentalitzats ni estatalitzats  perquè, com hem dit sempre,  Defensem la independència dels mitjans públics i el dret a la informació.

Assemblea General 
aquest dilluns 23 dimarts 24 d’octubre a les 15:30 
al garatge d’Unitats Mòbils

(lloc provisional)