dijous, 18 de maig del 2017

Formació/ Paga 2012 / Democratitzem la pedra / Selecció de Corresponsals / Promocions de llarga durada

CURSOS DE FORMACIÓ

Al portal “Confluence” i al Portal intern podeu consultar tots els cursos de Formació que s'estan fent a TVC. Des del portal intern també us podeu inscriure als cursos vigents.
La comissió de Formació ha rebut més de 40 propostes de cursos. Actualment estan obertes les formacions següents: Excel, Outlook i Anglès en llista d'espera. Al setembre està previst fer la formació de PowerPoint i Word entre d’altres formacions. També es fan cursos de català i es faran noves sessions sobre xarxes socials,
 i està previst fer formació, oberta a tothom, d'Autogestió de l'Estrès.
DEVOLUCIÓ DE LA PAGA DE 2012
El Comitè està tenint contactes amb la direcció perquè es faci l’aplicació correcta de la sentència de devolució de la paga del 2012 i dels interessos. És un últim intent de resoldre el cas abans d’apel·lar de nou als tribunals per a l’execució de sentència.
DEMOCRATITZEM "LA PEDRA" 

A proposta de treballadors que han demanat que es faci alguna acció per canviar la pedra commemorativa de TV3, el Comitè d'empresa s’ha dirigit al Consell de govern de la CCMA perquè se substitueixi la inscripció actual que fa referència a l’ex-president Jordi Pujol per un text que recull millor l'origen de la Corporació:

"El 10 de maig de 1983 el Parlament de Catalunya va aprovar per unanimitat la llei de creació de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió"
SELECCIÓ DE CORRESPONSALS

El Comitè d'empresa NO ha  "supervisat" la  selecció dels corresponsals de TV3 i Cat Ràdio a Washington. RRHH  va convocar al Comitè i en la mateixa sessió  va informar dels criteris de selecció, els candidats que s'havien presentat i la puntuació final unilateral de la direcció.

Reclamem que  els actuals processos oberts per a la delegació de València i per als Pirineus i els que hi hagi en el futur en aquest àmbit es facin amb transparència i amb garanties d'objectivitat reals per als aspirants.

PROMOCIONS DE LLARGA DURADA, RECTA FINAL


En les darreres reunions s’ha avançat en el nombre de treballadors que han de consolidar la categoria, però encara hi ha distància en alguns punts de la negociació. El dia 29 està prevista una reunió important per aclarir les diferències que mantenim, i  després convocarem ASSEMBLEA per informar i debatre sobre els resultats de la negociació.