dijous, 23 de juny del 2016

Tràmits per a la publicació al DOGC del conveni 2015-2016. Recuperació paga 2012



La Comissió Negociadora del Conveni ha procedit a signar de nou el text de Conveni, un cop consensuats amb el Departament de Treball alguns ajustos formals del text per fer-lo concordar amb la legislació vigent. El contingut del text és el mateix que es va signar en l’acord de Conveni i que podeu consultar a la Intranet.

Finalment, doncs, aquest text del Conveni 2015-2016 de CCMA, SA (televisió) serà publicat en el DOGC, segons l'acord entre el Comitè, la direcció i el departament de Treball.

En aquesta reunió, el Comitè d'Empresa ha instat a la direcció al compliment del recent acord de la Mesa de Negociació del Sector Públic per a la recuperació de la paga de 2012.

La direcció ha respost que està al corrent de l'acord i només a l'espera de l'imminent decret del govern, per a aplicar els acords.

Si és així, a l'octubre de 2016 cobrarem el 20,13% de la quantitat descomptada el 2012 i la resta en dos pagaments entre març de 2017 i març de 2018. Sense perjudici que es troba en tràmit de recurs al Suprem la sentència de l'Audiència Nacional que obliga l'empresa a abonar el 41% d'aquests diners retallats el 2012.


NÒMINA DE JUNY 2016

A la nòmina de juny s’ha de veure reflectit l’acord del retorn del RAV. Hem de cobrar la primera meitat del 5% anual del sou descomptat il.legalment l’any 2013. L’import que correspon a cada treballador/a el podeu consultar en el vostre àmbit personal de la Intranet. A la nòmina del mes de desembre ens hauran d’ingressar la segona meitat.


En la nòmina de juny es farà el descompte de la quota de 18 euros d’ajut al funcionament del Comitè als treballadors que tenen autoritzat aquest descompte.