divendres, 20 de març del 2015

DIMARTS 24, A LES 15H ASSEMBLEA SERVEIS ARTÍSTICS



Tots els departaments de TVC, i molt especialment els de l’àrea de Serveis Artístics, estan afectats per l’embargament de la contractació. Hem vist amb indignació com han fitxat un alt directiu extern mentre ens diuen que l’administració pública ens nega els contractes necessaris de treballadors per a substitucions o pics de feina.
 
També, recentment hem constatat com s’ha fet la cessió del treball dels departaments de Disseny d’espai, de Disseny de vestuari i de Caracterització al programa externalitzat “Dinamiks”.
 
Ara, el Comitè d’empresa resta a l’espera d’una resposta de la direcció sobre les mesures que s’han fet públiques per pal·liar la falta de plantilla del departament de caracterització, maquillatge i perruqueria. Aquest fet ha revifat el malestar dels professionals pel manteniment de la qualitat de la feina.
 
Per tot plegat, convoquem  ASSEMBLEA pels treballadors de TOTS els departaments de Serveis Artístics, i  molt especialment adreçada als companys de Disseny d’Espai, de Disseny de Vestuari, i de Caracterització, maquillatge i perruqueria.
 
A l’assemblea  debatrem accions concretes per desbloquejar els problemes de contractació i també per mostrar el nostre rebuig a les externalitzacions i al perill de degradació dels nostres serveis. Cal reivindicar la necessitat d’uns serveis artístics de qualitat en uns mitjans públics de qualitat.
 
DIMARTS 24 de març
AUDITORI DEL CEI, 15H
 
El mateix dimarts 24, quedem  a les 19:30, al local del Comitè, amb els companys que no hagin pogut assistir a l’Assemblea de les 15 h